Başkanlığımızca Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi Eğitimi verilmiştir.

Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi Projesinin Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğünce başlatıldığı ve Proje kapsamında, Yeni Devlet Muhasebesi Bilişim Sisteminin temel fonksiyonları kullanıma hazır hale getirildiği bildirilmiştir. Bu kapsamda Yeni Devlet Muhasebesi Bilişim Sistemi konusunda üniversitemiz harcama yetkilileri, gerçekleştirme görevlileri ve harcama birimlerinde veri girişlerinden sorumlu personele 06.11.2017 tarihinde eğitim verilmiştir.
  • Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi Projesinin Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğünce başlatıldığı ve Proje kapsamında, Yeni Devlet Muhasebesi Bilişim Sisteminin temel fonksiyonları kullanıma hazır hale getirildiği bildirilmiştir.
  • Bu kapsamda Yeni Devlet Muhasebesi Bilişim Sistemi konusunda üniversitemiz harcama yetkilileri, gerçekleştirme görevlileri ve harcama birimlerinde veri girişlerinden sorumlu personele 06.11.2017 tarihinde eğitim verilmiştir.