Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Said CEYHAN Başkanlığında bütçe yönetim toplantısı gerçekleştirildi.

2022 Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile belirlenen üniversitemiz bütçesine ilişkin ödeneklerin nihai dağılımı yapılmadan önce Genel Sekreterimiz Başkanlığında, Başkanlığımızın koordinatörlüğünde ve üniversitemiz harcama birimlerinin idari amirlerinin katılımıyla süreç yönetim toplantısı yapıldı.

Toplantıda birimlerin ihtiyaçları Genel Sekreterliğe bağlı ALYS sistemi mevcutları ve birimlerin önceki yıl harcamaları dikkate alınarak rasyonel bir şekilde dağıtılmıştır.
18.01.2022

• Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen toplantı sonrası Daire Başkanımız Kadir ÇELİK, BARÜ yöneticilerine bilgilendirmede bulundu.

• Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen toplantıya katılım sağladık

• BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı