Paydaşlarımıza yönelik Stratejik Plan Hazırlama Eğitimi Verildi.

Üniversitemizin iç paydaşlarına, farklı üniversitelerden ve Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinden dış paydaşlarımıza yönelik kurum ve birim düzeyinde Stratejik Plan hazırlanması, planların izlenmesi ve değerlendirilmesi ile oluşturulacak eylem planlarına ilişkin çevrimiçi eğitim verilerek katılımcıların soruları cevaplandırıldı ve görüşleri alındı.

Daire Başkanımız Kadir ÇELİK tarafından verilen ve 260 ın üzerinde kişinin katılımı ile oldukça verimli gerçekleştirilen eğitimin sonunda katılımcılara yönelik yapılan memnuniyet anketinde de genel memnuniyet oranı %98 olarak değerlendirilmiştir. Katılımcıların göstermiş oldukları ilgilerinden, iletmiş oldukları görüş ve önerileri ile olumlu geri bildirimlerinden dolayı teşekkür ederiz.