2019-2023 Dönemi Stratejik Plan Güncelleme çalışmaları kapsamında ÜÇÜNCÜ toplantımız gerçekleştirildi.

Üniversitemiz 2019-2023 Stratejik Planının güncellenmesi çalışmaları kapsamında 21.04.2021 tarihinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sedat YAZICI'nın başkanlığında Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Stratejik Plan Ekibi ve Kalite Koordinatörlüğünün katılımıyla güncelleme çalışmalarının planlanması ve değerlendirilmesi amacıyla çevrimiçi toplantı gerçekleştirilmiştir.

Gerçekleştirilen bu toplantıda mevcut Stratejik Planda yer alan hedef kartları ve göstergelerin amaçlarla birlikte değerlendirilerek Üniversitemizin misyon farklılaşmasına ilişkin özellikle odak fakülte ve meslek yüksekokulları başta olmak üzere tüm birimlerden birim stratejik planlarının incelenerek hedef ve göstergelere dair revize ve yeni tekliflerin alınarak amaçlarla birlikte 28.04.2021 tarihinde çevrimiçi olarak değerlendirilmesine ve paydaş havuzuna dair çalışmaların yapılmasına karar verilmiştir.
  • Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen toplantı sonrası Daire Başkanımız Kadir ÇELİK, BARÜ yöneticilerine bilgilendirmede bulundu.

• Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen toplantıya katılım sağladık