2023-2025 Yatırım Programı ön hazırlık toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Orhan UZUN 'un katılımıyla gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanlığı Strateji Bütçe Başkanlığı Sektörler ve Kamu Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından planlanan 2023-2025 Yatırım Programı ön hazırlık toplantısı Sayın Rektörümüzün katılımıyla Ankara'da gerçekleştirildi. Toplantıya Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Mehmet ZAHMAKIRAN ,Genel Sekreter V. Said CEYHAN , Cumhurbaşkanlığı Bütçe Uzmanları Cihan CENK ÇİÇEK ve Fatih ARSLAN ile Üniversitemiz Daire Başkanları iştirak ederek yatırım bütçe süreç yönetimlerinin rasyonel ve sağlıklı yürütülmesi açısından bilgi alışverişinde bulunuldu. Üniversitemiz kaynak ihtiyaçlarına ilişkin hazırlanan sunum Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Mehmet ZAHMAKIRAN tarafından sunuldu.
  • Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen toplantıya katılım sağladık

• BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı

• Daire başkanımız Kadir ÇELİK Cumhurbaşkanlığı Strateji Bütçe Başkanlığı'na ziyaretlerde bulundu.