Risk Eylem Planı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Kamu iç kontrol mevzuatının önemli bir parçası olan risklere ilişkin İç Kontrol İzleme ve Yönlendirme Kurulunun onayıyla yürürlüğe giren üniversitemizin Konsolide Risk Raporunun PUKÖ döngüsü esas alınarak izlenmesi ve yürütülecek işlemlerinde sistematik şekilde takibinin yapılarak değerlendirilmesi amacıyla oluşturulan ve sorumlu birimler tarafından doldurulması gereken "Bartın Üniversitesi Risk Eylem Planı"na ilişkin 19.09.2023 tarihi saat 14:00'da İdare Risk Koordinatörümüz  Prof. Dr. Mehmet ZAHMAKIRAN başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.  Daire Başkanımız Kadir ÇELİK'in Bartın Üniversitesi Risk Eylem Planı hakkında bilgilendirmelerde bulunduğu toplantı oldukça verimli geçti.