Başkanlığımız tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Üniversitemizin maaş mutemetleri ve Bütçe işlerinde görevli personellere yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda Daire Başkanımız Kadir ÇELİK ve Muhasebe Yetkilisi Şube Müdürü Çetin BOSTANCI tarafından bütçe işlemlerine yönelik alınacak tedbirler ile maaş işlemlerine ilişkin güncel değişiklikler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Ayrıca birim temsilcileri tarafından yaşanan sorunlara ilişkin sorular cevaplandırılmış görüş ve öneriler alınmıştır.

Bilgilendirme toplantısında geri bildirim almak üzere yapılan iç paydaş memnuniyet anketinde de %93,8 oranında genel memnuniyet çıkması birimimiz açısından bizleri oldukça memnun etmiş olup daha iyi ve kaliteli hizmet vermek için çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir. Geri bildirimde bulunan iç paydaşlarımıza çok teşekkür ederiz.