Birimimize yeni atanan takım arkadaşlarımızın uyum eğitimi tamamlandı.

Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına Hazine ve Maliye Bakanlığınca yapılan sınavla atanan Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı Burak ERGİŞİ ve KPSS Merkezi Yerleştirme ile atanan Bilgisayar İşletmeni Dilek ŞAHİN'in uyum eğitimleri tamamlandı.
Eğitim kapsamında sırasıyla bilgisayar işletmenlerince akran eğitimi, sıralı amirlerince idari yapı ve kurumun tanıtımı, başkanlığımız görev ve sorumlulukları, paydaşlarımız ve üniversitemizin kalite yönetim sistemi, sistem kullanımı (UBYS, E-Bütçe, MYS, KBS), kurumsal akreditasyon, iş akış süreçleri ve süreç el kitabı, Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) ile Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR) hakkında bilgi verildi.