Daire Başkanımız Kadir ÇELİK tarafından “İdare ve Birim Faaliyet Raporu Hazırlama Süreçleri” eğitimi verildi.

Daire Başkanımız Kadir ÇELİK’in anlatımıyla farklı üniversite ve kamu kurumlarından iki yüzü aşkın katılımcıya “İdare ve Birim Faaliyet Raporu Hazırlama Süreçleri” eğitimini çevrim içi olarak gerçekleştirildi. Eğitimde sunum sonrası soru cevap bölümünde katılımcıların soruları da cevaplanarak verimli bir eğitim gerçekleştirildi. Yoğun katılım ile gerçekleşen etkinliğe katılan BARÜ personelleri, diğer üniversite personelleri ve diğer kamu kurumu çalışanı tüm katılımcılara ve eğitimin planlamasında katkı sağlayan Personel Daire Başkanlığına teşekkür ederiz.

Eğitimin tamamını izlemek için tıklayınız.

Eğitim sunumu için

• Daire başkanımız Kadir ÇELİK Cumhurbaşkanlığı Strateji Bütçe Başkanlığı'na ziyaretlerde bulundu.

• Birimimize yeni atanan takım arkadaşlarımızın uyum eğitimi tamamlandı.

• Risk Eylem Planı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı