Daire Başkanlığımızca Üniversitelere yönelik Sayıştay Eğitimine katılım sağlandı.

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) ev sahipliğinde ve Sayıştay Başkanlığı işbirliği ile gerçekleştirilen "Üniversitelere Yönelik Sayıştay Eğitimi" ne Bartın Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı birimlerinden katılım sağlandı.  21 üniversiteden katılımcıyla Mimar Sinan Yerleşkesi Turkuaz Salon’da gerçekleştirilen ve 5 gün sürecek olan eğitim kapsamında  ‘Kamu İhale Uygulamaları, Döner Sermaye İşletmeleri, Sosyal Programlar, Sosyal Tesisler ve İktisadi İşletmeler,  Akademik Araştırma Fonlarının Kullanılması ve Uygulamadaki Sorunlar, Sayıştay Denetim Bulguları’ konu başlıkları ele alındı.

Sayıştay Başkan Yardımcısı Ahmet TEZCAN, Bölüm Başkanları Mehmet ÇIVGIN, Hacı Ömer KÖSE , Uzman Denetçi Mustafa MEŞE, Denetim Grup Başkanları Kadir ÖZEN, Kurtuluş KUTAY, Seval GÜRSES, Mesleki Gelişim Grup Başkanı Tuncay ARIDURU ve Baş Denetçi İslam KANDEMİR’ in katılımıyla gerçekleştirilen oldukça verimli geçen eğitimlerde aynı zamanda soru cevap şeklinde bilgilendirmeler de yapıldı.

Sayıştay Başkanlığı ve Bursa Teknik Üniversitesi’ ne (BTÜ) organizasyon dolayısıyla teşekkür ederiz.

• Daire başkanımız Kadir ÇELİK Cumhurbaşkanlığı Strateji Bütçe Başkanlığı'na ziyaretlerde bulundu.

• Birimimize yeni atanan takım arkadaşlarımızın uyum eğitimi tamamlandı.

• Risk Eylem Planı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı