Mali mevzuat eğitimine yoğun katılım sağlandı.

Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı ve Personel Daire Başkanlığı olarak düzenlemiş olduğumuz mali mevzuat güncelleme eğitiminde kendi personelimiz ile 8 ayrı üniversite personeli toplam 110 kişi katılım sağladı. Mevzuat ve uygulamaya yönelik eğitimde sunumlar sonrasında soru cevap bölümünde katılımcıların sorularına konunun uzmanları tarafından cevap verilerek verimli bir eğitim gerçekleştirildi. Eğitime katkı sağlayan Yeminli Mali Müşavir Celal ÖZKAN , Bartın Vergi Dairesi Müdürü Bayram USOGLU ve SMMM odası Başkanı Mali Müşavir Mustafa FINDIK'a değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Yoğun katılım ile gerçekleşen etkinliğe katılan üniversite personelleri ve vergi idaresi çalışanı tüm katılımcılara ayrıca teşekkür ediyoruz.