Bartın Üniversitesi 2024-2028 Stratejik Planı, yoğun çalışmalar sonrasında tamamlanarak Cumhurbaşkanlığı tarafından onaylanmasına müteakip 01.01.2024 tarihi itibariyle yürürlüğe girmiştir.

Üniversitemizin Uluslararasılaşma Politikası ve Kalite Yönetim Sistemi çerçevesinde, sürdürülebilir sürekli iyileşme hedeflerimiz gereğince; Politika Belgelerimiz ile Misyon ve Vizyonumuz doğrultusunda mekanizmalar geliştirerek uluslararası paydaşlarımızın faydalanması amacıyla, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Birim Faaliyet Raporu, Birim Stratejik Planı ve Üniversitemizin 2024-2028 Stratejik Planı İngilizceye çevrilerek birim ve kurum web sitelerimizde yayımlanmıştır.

Bu vesileyle, uzun emek ve sabır isteyen bu yolculuğumuzda başta Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Orhan UZUN olmak üzere, Strateji Geliştirme Kuruluna,  Stratejik Planlama Ekibi başkan ve üyelerine, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı personeline, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Burcu ŞENTÜRK ve hocalarımıza, ayrıca Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serkan ERTİN’e ve emeği geçen herkese başkanlığımız olarak ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyoruz.

Birlikte başarıyoruz…
  • Ödül Yönergesi Kapsamında Başkanlığımız Personeline Teşekkür Belgesi Verildi.

• BARÜ 2025 Yılı Cari Bütçe Hazırlık Çalışmaları Toplantısı Gerçekleştirildi.

• BARÜ 2025 Yılı Cari Bütçe Planlama Toplantısı Gerçekleştirildi.

• Uluslararası Paydaşlarımız İçin Birim ve Kurum Raporlarımızı İngilizce Olarak Yayımladık.

• Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen toplantı sonrası Daire Başkanımız Kadir ÇELİK, BARÜ yöneticilerine bilgilendirmede bulundu.

• Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen toplantıya katılım sağladık