Üniversitemiz ev sahipliğinde Kamu İhale Kurumunca Bartın'da görev yapan tüm personele yönelik e-ihale eğitimi düzenlenmiştir.

Kamu İhale Kurumu tarafından üniversitemiz personeli ile Bartın'daki tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışan personele, ihalelere katılım aşamasında yeterlik kriteri olarak isteklilerin sunmaları gereken belgelerin elektronik ortama aktarılması ve yine elektronik ortamdan bu belgelerin teyidinin yapılabilmesi ile ihale işlemlerinin elektronik ortamda gerçekleştirilmesine yönelik yapılan düzenlemelere ilişkin e-ihale eğitimi verildi.